Vi kan hjælpe jer til vækst med succes
Vi har lukket ordre med nogle af de største virksomheder i Danmark
Kontakt os i dag og få assistance
Vi står klar med åbne arme til at hjælpe jer

Telemarketing og salgskurser

Om Pro-Speciale

 
Hos Pro-Speciale har vi flair for at kommunikere med mennesker i forskellige sammenhæng. Vi står for at servicere kunder på bedste vis, hvor vi åbner muligheden for salg.
 
Vi har mere end 15 års erfaring i salg og service, hvor Pro-Speciale blev stiftet i 2009 for at assistere virksomheder ved telemarketing og salgskurser.
 
Vores spidskompetencer ligger indenfor mødebooking, telefonsalg, lead generering, seminar invitationer og flere andre typer telemarketingskampagner.
 
Ved telemarketing er vores ekspertise at hjælpe virksomheder i forskellige sammenhæng med at finde ind og afdække kundernes behov ved telefonisk henvendelse, hvor efter et møde arrangeres, et tilbud på e-mail må sendes eller f.eks. en markedsundersøgelse afdækkes.
 
Derudover coacher vi virksomheders medarbejdere indenfor mødebooking og telefonsalg, hvor vores kursusforløb gennemføres på 1. dags kursus over 6 timer. Der vil være ca. 60 procent teoretisk træning og ca. 40 procent praktis træning for at kursister får kommunikationsfaser og salgsredskaber ind på rygradden.
 
Vi hjælper virksomheder ved at effektivisere og løfte medarbejderes kommunikationsstrategier til højere neveauer for at fremme kommunikationsevner, teknikker, metoder og øge motivationen hos den enkelte medarbejder ved vores salgskurser.
 
Pro-Speciale har til huse på Damvejen 2, 3400 Hillerød, hvor vi har høj, venlig og effektiv service indenfor vores kompetencer. Indhent et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud med omtanke for en win win situation for alle parter.
 
Vi kan hjælpe jer godt på vej!
 
De bedste hilsner
Lasse Dalå
 
Tlf.    28 92 37 41
Mail. Postmaster@Pro-Speciale.dk
 
 
 
Du er her "Om os"

Her har vi til huse

Send os en forespørgsel her

Pro-Speciale Telemarketing og Salgskursus
 
 
PRO-SPECIALE | CVR: 32 97 65 73 | SKAMSTRUPVEJ 91, 4440 MØRKØV - DENMARK | Tlf.: 28 92 37 41 | POSTMASTER@PRO-SPECIALE.DK